Over Prana Presents

Wees welkom bij Prana Presents

Prana Presents staat in het teken van geschenken. Of de attenties groot of klein mogen zijn, voor ieder personeelslid, collega en/of klant vindt je hier een uniek cadeautje met aandacht.

Prana Presents is anders dan anders

Prana Presents is niet een gewone webwinkel. Alles wat Prana Presents aanbiedt, staat in het teken van het leven vieren.

De service ‘verjaardagsgemak’ is een nieuw concept dat ontstaan is om mensen met gemak in het zonnetje te zetten. Zonder dat het je veel tijd en energie kost.

De bewuste producten maken Prana Presents toegankelijk voor een groot publiek. Want hoewel niet iedereen belangstelling heeft voor milieu of duuzaamheid voelt iedereen zich in het zonnetje gezet met de cadeautjes van Prana Presents. Mensen die milieubewust zijn en mensen die een natuurlijk en duurzaam cadeautje willen geven, kunnen goed terecht in de webwinkel.  

De missie van Prana Presents

Je hebt allang in de gaten wat de missie van Prana Presents is. Ik wil een bijdrage leveren in de wereld van persoonlijke cadeautjes. Ik ondersteun je in het proces van uitzoeken, samenstellen en leveren.

Ervaar Prana Presents

Bewust

De producten in de webwinkel zijn natuurlijk, eerlijk en duurzaam

Toegankelijk voor iedereen

Het aanbod in de webwinkel is groot en zo is er voor elk wat wils

Persoonlijke service

Persoonlijke service is wat Tea belangrijk vindt maak daarom gelijk een afspraak

Prana Presents is anders dan anders

Het gezicht achter Prana Presents? Dat ben ik, Tea Wiekema. Getrouwd met Bert en moeder van Marco en Anniek.

Met passie en plezier heb ik een aantal jaren in mijn winkel Pranapuur in Roden gestaan om bezoekers welkom te heten en persoonlijk te adviseren, ik wilde iedereen een luisterend oor bieden en helpen bij het uitzoeken van het perfecte cadeau.

Steeds vaker hoorde ik dat in veel bedrijven de persoonlijke aandacht voor cadeautjes voor het personeel als een tijdrovende klus wordt gezien en dat het daarom vaak gewoon maar niet gedaan werd.

En zo ontstond het idee om bedrijven hierin te ondersteunen en vooral te ontzorgen. De (verjaardag) cadeautjes worden met veel enthousiasme ontvangen en werkgevers zijn degene die alle krediet hiervoor ontvangen.

Wat mij uiteraard ook blij maakt. Elke dag pak ik met veel liefde de cadeautjes in en verstuur ze naar de ontvanger, die vaak nog geen idee heeft wat voor moois er aan komt.

Wat zeggen anderen?

Read More
“Alles natuurlijk en echt met goed en deskundig advies. Aanrader om gewoon eens op de website te kijken en je te laten verrassen. “

- Anoniem
Read More
“ Bij Prana Presents kan je mooie cadeau's kopen. Bijvoorbeeld een mooi relatiegeschenk, kerstcadeau of gewoon iets privé voor jezelf. Tea denkt met je mee en alleen de mooie verpakking van het cadeau is al een cadeautje!“ - Erik Gietema
Read More
“Leuke webwinkel met voor ieder wat wils. Gezellig eigenaresse geeft je ook advies waar nodig. Ik zeg de leukste cadeautjes en hebben dingetjes vind je bij Prana Presents! Zeker een bezoekje waard! “ - Nicole Weening
Read More
“Ze hebben een heel breed assortiment. Ze geven goed advies. Aanrader dus!“ - Esther van der Linden
Previous
Next