Verjaardagsgemak

Verjaardagsgemak voor attente werkgevers

Als manager of ondernemer wil je goed voor je medewerkers zorgen. Je biedt een luisterend oor, geeft opbouwende feedback – en je weet dat een cadeautje ook wonderen doet. Het leukste zou zijn om alle medewerkers op hun verjaardag te verrassen met een kleinigheid. 

Maar dan moet je al die verjaardagen onthouden. Dat gaat toch niet werken? En stel dat je er een vergeet en de anderen wél iets geeft? Joh, daar heb je bijna een dagtaak aan.

Daar kun je wel een beetje hulp bij gebruiken. Sterker nog, Prana Presents neemt je al het werk uit handen.

Zo werkt verjaardagsgemak

Verjaardagsgemak is een handige service van Prana Presents. Door deze service in te schakelen, krijgen al je medewerkers op hun verjaardag een feestelijke attentie van jou. Daar hoef jij helemaal niets voor te doen.

Dit is hoe het werkt:

  1. Stuur Prana Presents een lijst van de namen, adressen en geboortedata van je medewerkers.
  2. Bepaal eenmaal per jaar je budget en zoek een cadeautje uit. Iedereen krijgt hetzelfde.
  3. Betaal maandelijks of per kwartaal de factuur voor de geleverde cadeautjes.
  4. Want Prana Presents doet de rest:
    • We pakken het cadeautje feestelijk in
    • We schrijven er een kaartje bij
    • We zorgen dat het cadeautje wordt bezorgd – bij de medewerker thuis of op de zaak.

Attent zijn was nog nooit zo makkelijk

Zelfs het bedenken van een bijzonder cadeautje is een makkie. Want ook op dat punt schiet Prana Presents je te hulp. We gaan uit van vier thema’s: wil je iets geven om te eten of te drinken, breng je een rustmoment, geef je iets voor de persoonlijke verzorging of geef je iets moois voor in of om het huis?

We komen elk jaar bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen. Al zijn er nogal wat relaties die zelfs de keuze van het cadeautje aan ons overlaten. Ook dat bepaal je helemaal zelf.

Duurzaam en puur natuur

Zoals je weet, gaan we bij Prana Presents voor 100% natuurlijk. In plaats van plastic spul uit het Verre Oosten gaan wij voor eerlijke producten die op een duurzame manier zijn verpakt. We zijn dan ook kritisch op wat we inkopen. We werken samen met ondernemers in de regio die mooie, natuurlijke en duurzame producten verkopen. Weet je wat daar het grootste voordeel van is? Dat alles fris, gezond en kakelvers is, en de kortst mogelijke weg aflegt naar de eindgebruiker.

We komen elk jaar bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen. Al zijn er nogal wat relaties die zelfs de keuze van het cadeautje aan ons overlaten. Ook dat bepaal je helemaal zelf.

Het gemak van een vaste geschenkservice

Je kunt best een stapje verder denken. Want wordt er ergens een baby geboren? Gaat er iemand verhuizen? Viert een medewerker 25-jarig jubileum? Dan is een telefoontje genoeg. Wij hebben de gegevens van je medewerker al en kunnen in een handomdraai een leuke attentie sturen of langsbrengen. Wat een attente baas ben jij. En hoe makkelijk heb je dat geregeld.

Kosten voor Verjaardagsgemak

Afgezien van het cadeautje dat je elk jaar uitkiest, heb je nauwelijks extra kosten van Verjaardagsgemak.

Bij de start van onze samenwerking brengen we eenmalig € 100 in rekening om Verjaardagsgemak voor jouw organisatie in te regelen. Waarom? We werken met een veilig systeem om alle data AVG-proof op te slaan en te verwerken. Dat vraagt wat tijd, vandaar.

Ook berekenen we eventuele verzendkosten en/of bezorgkosten door. Dat is alles!

Verjaardagsgemak is fiscaal aftrekbaar

De cadeautjes voor je personeel vallen onder bedrijfskosten. Het zijn immers kosten die je maakt om te kunnen blijven ondernemen. De btw die je over deze kosten betaalt, kun je aftrekken in je btw-aangifte (aftrek van voorbelasting).

De jaarlijkse kosten voor Verjaardagsgemak mag je volledig aftrekken in hetzelfde jaar dat je de kosten maakt. Is dat even makkelijk? Iedere medewerker is een keer jarig tussen 1 januari en 31 december, en je weet precies wanneer dat is. Je kunt dus elk jaar alle btw over het Verjaardagsgemak aftrekken.

We komen elk jaar bij je langs om de mogelijkheden met je door te nemen. Al zijn er nogal wat relaties die zelfs de keuze van het cadeautje aan ons overlaten. Ook dat bepaal je helemaal zelf.