Relatiegeschenken

Relatiegeschenken van Prana

Kerst? Jubileum? Bedankje voor de eigen medewerkers? Er kunnen allerlei redenen zijn om op zoek te gaan naar een relatiegeschenk. Maar dan wil je wel iets bijzonders. En je organisatie had al besloten om een duurzame koers te varen, dus het relatiegeschenk moet behalve leuk ook puur natuur en eerlijk zijn. Bij Prana Presents zit je helemaal goed. 

Vanuit de leukste cadeauwinkel van Roden is de verkoop van relatiegeschenken ontstaan. Er was zoveel vraag naar onze duurzame cadeaus. En de ontvangers van al die cadeaus waren super blij met die persoonlijke attenties. Vandaar. Kijk je even mee?

Wie krijgt jouw relatiegeschenk?

Het maakt niet uit waarom je personeel of relaties een bijzonder relatiegeschenk wilt geven. Maak gebruik van de gelegenheid om er een onvergetelijk cadeau van te maken. Daarbij krijg je alle hulp van Prana Presents.

Gift box met koffie
Close up gift box

Relatiegeschenk online bestellen

In de webshop vind je diverse standaard relatiegeschenken. Van een kleine attentie voor medewerkers tot uitgebreide cadeaupakketten met een thema. Zoals een geurkaars die lang mee gaat. Of heerlijke chocolade van de echte chocolatier en/of verschillende thee en koffie pakketten. En daar hoort natuurlijk een kaartje met een persoonlijke boodschap bij. Een kwestie van aanklikken, datum kiezen en informatie invoeren. Prana Presents regelt de rest voor je!

Relatiegeschenk zelf samenstellen

Ook als het gaat om relatiegeschenken, kiest Prana Presents voor een persoonlijke benadering. Heb je speciale wensen? Zie je een standaardpakket dat je net even minder standaard wilt maken? Er is nog zoveel mogelijk. We stellen graag een persoonlijk pakket voor je samen, compleet met een handgeschreven kaartje. Of je er nu 5 of 250 nodig hebt.
Bel 06 17 17 72 32 om je wensen te bespreken.

Tips voor relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een duurzaam, natuurlijk en eerlijk relatiegeschenk? Een cadeau voor de medewerkers, een attentie voor de leveranciers of één groot cadeaupakket voor een klant die iets bijzonders te vieren heeft? Bekijk dan even de 5 tips hieronder.

1. Het doel van je relatiegeschenk

Wees je ervan bewust wat het doel is van je relatiegeschenk. Is het bestemd voor je klanten en relaties, neem dan de tijd om een cadeau te kiezen dat binnen je marketingplan past. Hoe draagt dit relatiegeschenk bij aan de samenwerking?
Als je het geschenk moet verantwoorden bij de directie, kom je goed voor de dag met een helder plan en een meetbaar resultaat. 

2. Kies een cadeau dat bij je organisatie past

Werk je voor een 150 jaar oude organisatie met een serieuze uitstraling? Of voor een jong, hip bedrijf met alleen maar medewerkers onder de 30? In het eerste geval zoek je liever een ingetogen relatiegeschenk dat die uitstraling ondersteunt. In het tweede geval ga je misschien voor iets aparts waar jongeren blij mee zijn. Met een goed gekozen cadeau herkent de ontvanger meteen jouw uitstraling.

3. Verassen is altijd goed

Relatiegeschenken die speciaal voor de ontvangers zijn samengesteld, vallen altijd in de smaak. Vooral als je hen weet te verrassen. Een paraplu of waterfles blijft niet hangen. Een duurzame geschenkenbox van Prana Presents wel.
Het is dus zeker de moeite waard om even stil te staan bij de ontvangers. Zijn dat je medewerkers? Trouwe klanten? Dan ken je hen misschien een beetje. Vraag je af of ze jouw gekozen cadeau leuk zullen vinden

4. De waarde en de kosten

De waarde van elk relatiegeschenk van PranaPresents is groot, vooral als je creatief bent en een persoonlijke boodschap toevoegt aan je cadeau. Zelfs een kleine attentie is al een mooie verrassing. 

Heb je een beperkt budget en wil je toch al je relaties bedanken? Neem dan vooral de tijd om iets bijzonders te bedenken en besteed er alle aandacht aan.

5. Relatiegeschenk fiscaal aftrekbaar

De btw van je relatiegeschenk is fiscaal aftrekbaar. Er gelden wel een paar regels voor:

  • Organisaties mogen niet meer dan € 227 euro per jaar en per ontvanger aan relatiegeschenken uitgeven. 
  • Organisaties mogen alleen de btw voor relatiegeschenken aftrekken als ze voor bestaande klanten en leveranciers zijn. 
  • Cadeaus voor medewerkers en potentiële klanten vallen onder bedrijfskosten.